Blodad tand eller motsatsen?

Nu när vi har avslutat boxbyggandet som ändå gick förhållandevis smidigt undrar jag om vi kommer att få blodad tand och ge oss på större och större projekt som att bygga sommarstuga eller vill vi aldrig mer se en obehandlad träbit och en hammare ha ha ha?

Kanske landar vi i något mellanting och som alla med hus/ gårdar säkert känner igen finns det alltid något som behöver lagas eller bytas ut.

Jag har inte reflekterat så mycket över det tidigare men det ”dräller” verkligen av byggvaruhus i våra trakter och folks lust att snickra verkar inte vara en nedåtgående trend- tvärtom!

Kanske är det alla byggprogram på tv de senaste åren som inspirerat eller möjligheten att få vägledning och tips via nätet (som jag har berättar om tidigare och själv utnyttjat friskt) som bidragit till byggvaruhandelns expansion och att många skaffar/ bygger allt från fågelholkar till fritidshus 🙂 ?

Jag känner i alla fall en hel del vänner och bekanta som valt att skaffa ytterligare ett boende dit de åker så fort tillfälle ges och det är personer i alla möjliga åldrar och inte bara de som bor i lägenhet och kanske av den anledningen längtar efter något ”eget” utan även de med åretruntboenden i hus.

Ja, som sagt ….vi får se var vi landar i den nyupptäckta byggvärlden.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>