Onsdag- slipning pågår

I morse var det riktigt rått ute och inte ens ett intensivt och bra pass på utebanan kunde få upp värmen på undertecknad som dessutom hade lämnat både långkalsonger och termobyxor hemma.

Under passet insåg jag för övrigt en gammal sanning: (Nina skulle bara säga ”ja, det är det jag har sagt en miljon gånger….”) har man koll på yttertygeln har man banne mig ”halva inne” oavsett vilken rörelse man rider. Dagens visdomsord från ”been there…done that” 🙂 !

Efter passet körde jag till Biltemas drive in i Lund för att hämta saker jag beställde på nätet igår (en stege, kratta, spade, grillkol och en kloklippare bland annat). Mycket praktiskt och smidigt!

Unnade mig faktiskt en frukostbuffé på ett närliggande café för att få upp värmen och körde därefter till vårt hus för att lasta av en massa saker.

Passade på att salta delar av min ridbana för att försöka få bort en mängd gräs/ ogräs och mindes orden från min ridskoletid ”RID UT I HÖRNEN”.

Uppenbarligen inte ett råd som föregående ryttare på denna ridbana tagit till sig 🙂 :

Passade på att gå in i huset där golvslipning pågår för fullt och ytterdörren precis hade målats:

Vardagsrummet har fått nya lister men golvslipningen är inte klar:

Ja, det var lite om dagen; hoppas ni gillade bilderna!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>