Fredag- som lördag och roliga försäljningar

Visst känns det som lördag idag?

Hur som helst har jag varit hos Nina på morgonen och det gick väldigt bra tycker jag.

Även om det inte alltid blir 100 % rätt så känner jag numera mycket bättre vad som felas och hur jag kan göra det bättre och jag vet väldigt ofta vad Nina ska säga innan hon säger det!

Fick lite spontant beröm av en annan ryttare som inte sett oss på ett tag och sådant är alltid jättekul.

Eftermiddagen har tillbringats i stallet där vi har satt upp några av fönstergallerna samt gjort lite annat småfix som att sätta upp denna hängare:

Nu har vi precis haft en köpare här hemma, Henrik sålde denna ångmaskin som han inte använt sedan 70-talet, dvs när han var ett litet barn:

Inget som vi kvinnor fattar ett dyft av gissar jag 🙂 men detta var tydligen en mycket populär pojkleksak när vi var barn!

Och på tal om att sälja gamla ting; den här storyn måste ni höra:

Henrik har haft en tung domkraft i källaren och ville sälja den nu i samband med vår flytt då han på fullt allvar påstår att han inte använt den sedan runt 1985 (!).

Jag kollade vad en liknande domkraft kostar på Biltema (under 200 spänn) och annonserade ut den för 200:- 🙂 .

Mitt i natten medan jag är på jobbet svarar en man på annonsen och undrar om han kan komma NU ”eftersom vi ändå är vakna båda två”.

Jag svarar att jag är på jobbet men att jag kan ringa min man när hans väckarklocka ringer 5.20.

Long story short; domkraften bytte ägare klockan 05.50 efter 35 år i stillhet 🙂 🙂 🙂 !

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>