Tisdag- slut på historien?

Idag har jag ägnat morgonen åt att harva och därefter rida på utebanan; hade en bra känsla och red bland annat linjer ut MSV B:5-programmet.

Åkte sedan och köpte ännu mer spånpellets av en privatperson så nu bör jag klara mig i rätt många månader.

När jag kom hem låg ett efterlängtat paket på hallbordet och nu hoppas jag att jag äntligen kan sätta punkt för en rätt så omständlig historia:

Det hela började med att vi, på grund av väldigt porösa väggar i stallet ville fästa fönstergallerna med 4 beslag/ galler i ställt för de 2 som medföljde när man köpte dom.

Jag ringde Kellfri och beställde ytterligare 12 beslag och fick en prisuppgift på ca 40 kronor styck. Med frakt osv skulle detta kosta mig ca 600 kronor vilket jag tyckte var mycket dyrt men samtidigt insåg jag att det inte fanns något bättre alternativ då beslagen inte säljs någon annanstans osv.

Jag blev väldigt glad då jag fick ett paket redan dagen efter beställning (!) och ännu gladare när jag såg att beslagen plötsligt kostade 10 kronor och inte 40!?! Sådana fel klagar man inte på, eller hur?

Långt mindre glad…..snarare extremt irriterad….blev jag när paketet visade sig innehålla 1 (ETT) beslag och inte 12?!?

Nytt samtal till Kellfri, löfte om att ytterligare 11 beslag skulle skickas.

Nytt utbrott när DET paketet kommer och det innehåller 10 och inte 11 beslag!

Ännu ett, nu ganska argt samtal till Kellfri och nu krav på att endast betala frakten och det först skickade beslaget (kostade runt 150 spänn bara det…..) och att fakturan avseende övriga 11 beslag på 149 kronor ska strykas.

Löfte om att beslag nummer 12 skulle skickas och att fakturan stryks och nu har jag alltså beslaget i min hand tillsammans med 5 fruktkolor (!) som jag gissar var lite plåster på såren 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>