Torsdag- otålig

I morse var jag hos Nina och tränade och det kändes som att jag var där senast för bara någon dag sedan medan det i själva verket var förra fredagen jag var där.

Så å ena sidan går dagarna väldigt snabbt just nu….jag vill bromsa tiden och njuta av den underbara våren…å andra sidan börjar jag blir otålig när det gäller vår flytt.

Vi har bestämt en preliminär dag när hästarna ska köras dit och nu vill jag bara att allt i huset ska bli färdigt för jag vågar inte ha hästarna där utan att kunna sova på plats.

Ännu är det en del som ska färdigställas och därefter ska en städfirma städa vartenda skrymsle för allting är täckt med byggdamm så det går inte att påbörja någon flytt av möbler och dylikt innan detta är klart.

Idag läggs klinkers i ”huvudentrén”/ den ena hallen.

Som ni kan se av bilderna var tidigare klinkers bruna och passade inte så bra med klinkersen i köket som är en av de få saker om inte ska bytas:

Nu har jag precis tvättat ”innanmätet” till min ridhjälm i tvättmaskinen; en verkligen bra uppfinning!

Tänk så ofräscha de gamla hjälmarna som man inte kunde ta av fodret på blev; i alla fall jag svettas ganska ofta en hel del i hjälmen!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja, jag har inte skrivit så jättemycket om det ännu (skrockfull som jag är) men jag fick redan i början av mars svar på min annons om sällskapshäst på Hästnet.

      Jag kan avslöja så mycket som att det handlar om en 23 år gammal d-ponny som har varit lektionshäst ett tag och nu ägs av en familj i Lund sedan många år tillbaka.

      Jag har hälsat på honom och det känns verkligen jättebra; ponnyn är van att både stå ensam i stallet och lämnas ensam i hagen och ägaren är otroligt mån om att det blir en bra försäljning och har varit väldigt tillmötesgående med att tex ”hålla” ponnyn åt mig tills vi kan flytta in.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>