Tisdag- spontanshopping

Ibland går det undan hos fru Jacobson…..

Igår kväll såg jag att en fd stallkamrat annonserade ut sin klippmaskin för ynka 250 kronor (såld häst), jag svarade direkt, bestämde att vi skulle träffas en timme senare och hämtade sedan upp maskinen precis innan jag skulle börja jobba eftersom hon bor hyfsat nära min arbetsplats. Snabbt och lätt!

Inte för att jag precis behöver en klippmaskin; jag hoppas att min ca 20 år gamla trotjänare ska vara med mig ett tag till i alla fall men ni vet hur det är med gamla saker; de kan så klart lägga av precis när som helst, kanske till och med mitt i en klippning och då är planen att maskinen jag köpte igår ska steppa upp!

Och en annan grej; om man har något i reserv kan man ge sig f..n på att man ”aldrig” komer att behöva använda det så det känns om rätt bra investerade 250 pix 🙂 !

Annars har jag ridit på utebanan även idag och arbetat med samma saker som igår minus diskussionerna om huruvida ”man” ska gå med kort hals och släppa stödet på bettet (idag var vi överens om att svaret på båda frågorna är nej).

Jag tycker att jag hade en väldigt bra känsla över lag och på det stora hela, seriebytena idag tex var raka som en tumstock och….tja…det kändes jättebra kort och gott. Eller kanske inte kort och gott ha ha ha ….med lagom längd på halsen och gott hi hi!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>