Torsdag- städning pågår

Nollgradigt i morse när jag skulle harva ridbanan men det hann bli några grader varmare när jag red och sedan hoppade jag snabbt in i termobyxorna igen ha ha!

Hade vägarna förbi Biltema senare och beslöt i ett ögonblick av sorglöshet att faktiskt lägga 200 spänn på några saker till min hästtransport.

Stödhjulet har drivit mig till vansinne hur länge som helst och nästan knäckt min rygg när det har kärvat (nej det hjälpte inte att bara smörja upp det) och säkerhetsvajern slets av för hur många månader som helst, fy fy!

Annars håller vårt hus på att städas as we speak:

Före (notera allt fågelbajs):

Efter:

Skönt att slippa tvätta alla fönster och städa bort byggdamm från vartenda skrymsle i huset; det räcker med att vi ska flyttstäda vår egen 4-rumslägenhet om ett tag (har redan kräk-känslor inför det…finns det något tråkigare….) ?

Har lagt upp lite filmer på Instagram på hur det ser ut i huset; är ni nyfikna är adressen bm6610!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. ÅsaT

    Anlita städfirma till flyttatädningen är mitt tips. Värt varenda krona och de är proffs. Offerta.se.

    Svara
    • Birgitta

      Vi vill använda pengarna till annat; det kostar ändå några tusen.

      Och lägenheten ska hyras ut till Henriks son så det blir inte en besiktning på samma vis som när man flyttar. Därmed inte sagt att vi inte ska städa noga.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>