Hejdå Lotta

Jag tror/ vet att det finns massvis av hästmänniskor, inte bara från min gamla ridskola utan från hela Skåne som minns Lotta Rössel.

Hennes hängivenhet och den tid hon bokstavligen skänkte MCR kommer ingen att komma i närheten av någonsin vågar jag påstå och hon har tveklöst bidragit till att fostra många barn och ungdomar till att bli bättre versioner av sig själv.

Gjorde man något som man visste inte var 100 % ok så kunde man ge sig fan på att Lotta dök upp som gubben i lådan 🙂 och det är väldigt mycket hennes förtjänst att ridskolan fungerade som en fantastisk fritidsgård och fostrare under decennier.

Jag flyttade från MCR för ca 10 år sedan och efter att ha varit där dagligen sedan jag var 15 år (!) och kan bara hoppas att nya krafter tar vid även om ingen kan mäta sig med Lotta; det vågar jag än en gång påstå!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>