Onsdag- gräsritt men inte gräsligt

Idag red jag på denna…..jag höll på att skriva gräsPLÄTT men det är en väldigt stor yta!

Väldigt bra att rida på riktigt stora ytor ibland tycker jag; det kommer ingen vägg/ kortsida som hästen kan använda för att maska utan man kan göra hur långa linjer med skolor eller whatever som helst.

Även en stor gräsyta bakom ridhuset blev klippt idag:

Så nu är allt gräs inom en väldigt stor radie kapat och jag ska prova att rida där också.

En god gärning har det också blivit idag och faktiskt ”tjänade” jag själv lite på det hela.

Jag var och lämnade blod och denna gången var det en väldigt vettig gåva (oftast är det något jag absolut inte har nytta av); en ”ryktväska”.

Väskan ”marknadsförs” som picknick-korg men jag har använt den jag fick för flera år sedan till mina ryktsaker och som ni kan se har den både fyllt sin funktion men också sett bättre dagar så den blev nu förpassad till sopkärlet!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lina

    Hej!
    Tack för fin blogg, jag har varit trogen läsare länge!
    Skulle inte du kunna göra ett inlägg om fodertillskott? Tänker både vitaminer, mineraler och andra ”färdiga” tillskott. Skulle gärna vilja höra dina åsikter, vad du fodrar med men också dina läsares åsikter 🙂 I vårt stall har vi alla möjliga olika; vissa ger bara grovfoder och andra fodrar med 100 olika tillskott och skulle nog kunna öppna egen butik.
    Kram!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>