Tänkvärt om då vs nu

När jag höll på att tvätta fasaden på min lösdrift slog det mig igen, som många gånger denna sommar; det är ibland så lätt att glömma hur något har varit en gång i tiden, framför allt om man inte är helt nöjd med hur det är just nu.

Titta på bilden ovan (baksidan på min lösdrift)!

Om jag besökte detta ställe första gången skulle jag nog kunna tänka något i stil med ”oj så mycket ogräs…..varför tar man inte bort det….det är ju jättefult”.

Vad som inte framkommer av bilden är att denna yta, när vi fick tillträde bestod av ett av traktorhjul djupt uppkört spår i mitten, mycket lerigt och att allt runt om detta spår var knähögt ogräs av olika slag, brännässlor mest.

Så om jag jämför bilden med hur det såg ut vid inflytt så är det såååå mycket bättre MEN långt ifrån ”optimalt” (ännu).

Och så har det varit med massor av saker kring huset och stallet tex; det kanske inte ser så himla bra ut än men om man vet hur det såg ut tidigare….då ÄR det skillnad.

Och vet ni; precis så är det ju med våra hästar och ridning!

Man, eller i alla fall JAG kan ibland sucka och undra över hur ”djävla svårt kan det vara egentligen” och annat negativt tänk men om jag verkligen tänker tillbaka på hur det var när jag började rida Vicke så nog tusan har vi utvecklats.

Viktigt att inte glömma och ständigt påminna sig själv!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>