Torsdag- provisoriska hagar

Idag blev det väldigt varmt, precis som väderleksprognosen förutspådde.

Jag var och tränade för Nina på morgonen och kände mig näst intill svimfärdig av vätskebrist efteråt och drack 4 små drickor (sammanlagt 8 dl) i ett svep.

Hade en jättefin känsla när vi avslutade och Vicke var inte speciellt svettig så det var ju bra.

Jag valde ändå att snabbt sätta ihop 2 provisoriska hagar när vi kom hem; hästarna står ofta vid grindarna när det är så varmt i stället för att hitta lite skugga vid några träd som ändå finns utanför hagarna men ganska långt upp.

Nu gjorde jag 2 hagar med lite trädskugga precis utanför deras ordinarie hagar och hoppas de uppskattade mitt ”jobb” (det tog en kvart så det var inte speciellt ansträngande ha ha).

Jag har nog ett väldigt bra batteri och dito strömtråd för jag uppmätte ändå hyfsad strömstyrka i de provisoriska hagarna trots att jag bara har virat trådarna väldigt slarvigt runt träd och paddocksstaketet bla.

Nu tror jag inte heller att hästarna hade rymt oavsett (tvi tvi) , dels är de väldigt bundna till varandra och dels har jag svårt att se vad som skulle locka dom att ge sig av eftersom de har gräs mitt framför näsan.

Senare idag är planen att hämta halm och att klippa mig, båda projekten i Staffanstorp så det blir perfekt att slå två flugor i ett smäll!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>