Måndag- gräsligt

Vaknade till några enstaka grader i morse och släppte ut hästarna i kompakt mörker vid 5.30 men efter några timmar blev det så här underbart:

En stark kandidat till ”Veckans bild” gissar jag 🙂 ?

En liten stund efter att jag tagit bilden ovan körde vi till Nina där jag från marken kunde konstatera att galoppen, som ett tag verkligen var det Nina kallade tralopp, nu ser heeelt annorlunda och avsevärt förbättrad ut! Trägen vinner (ibland i alla fall)!

Både Nina och jag var ense om att det (så klart) är begränsande att bara rida en häst och det kan också lätt bli så att man vänjer sig vid sådant som inte alls är bra, som Vickes tralopp tex.

När jag började träna för henne och hon kritiserade galoppen kunde jag inte precis känna det hon såg (och som jag också såg på film och som domare anmärkte på) ; jag var så van vid att det var så det ”skulle” kännas.

Bortsett från dagens träning har jag hunnit harva mitt ridhus, åka och plocka 2 stoooora påsar äpplen till hästarna (årets sista tror jag så nu får vi ransonera…..) och på tal om årets sista även klippa allt gräs för vad jag gissar sista gången för i år.

Jag kan verkligen inte klaga på årets grästillväxt- kan hästarna alltid beta halva året (maj- oktober) och bara få kvällshö är det mer än jag hoppats på och både skönt för djuren och plånboken.

Så här ser det ut i Vickes hage (till vänster i bild) idag:

Så det finns absolut grönt kvar att sätta i sig och även om det inte handlar om några ”munfullar” så blir det ändå en del ner i magen på 11-12 timmar/ dygn.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>