Fredag- lättstädat

Ha ha ha…ibland går det extra lätt att städa efter djuren!

Först verkar Vicke ha fått ett ryck och valde i natt att nästan bara bajsa på ett ställe i boxen (det får han gäääääärna fortsätta med) och därefter ser jag detta:

Doggy både kissade och bajsade på gödselstacken idag och jag säger samma sak om detta; det får hon gärna fortsätta med 🙂 !

Något annat som också gärna får fortsätta är känslan när både jag och Nina red Vicke idag. Hans mini-vila har nog gjort honom gott även om han inte kändes trött innan den heller!

När jag var och skulle ge hästarna lite betfor och Vicke havre nyss kunde jag konstatera att det tidigare under dagen utlagda ensilaget låg nästan orört hos båda.

Fodret är per se superfint, det är nästan så att jag hade kunnat äta det själv 🙂 och hästarna kastar sig över det i boxarna men uppenbarligen är det kvarvarande gräset fortfarande mer lockande. Märkligt….

Det var också så dimmigt att jag inte såg något av djuren och jag tänkte ett tag ”äh…jag orkar inte gå ända upp till slutet av hagarna för att se vad dom gör” men sedan påmindes jag om Vickes ”hagliggande” i måndags när han kanske och kanske inte hade lite ont i magen så jag vågade inte annat än gå och kolla läget.

Men båda luffarna stod på sina ben 🙂 och såg nöjda ut så jag kunde traska hem igen!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>