Söndag- favorit i repris

Liksom förra söndagen tog vi idag en ”familjepromenad” i skogen; jag uppskattar sällskapet och Henrik och Molly får bra motion 🙂 !

Idag la jag också några minuter på att tvätta av boxväggarna; de var bara dammiga så det krävdes ingen större möda eller längre tid men jag tror på att hellre göra detta lite oftare än att slita med en rejäl stalltvätt en gång om året och däremellan ha det lite halvskitig.

Kanske är det för att jag själv alltid har haft renliga hästar som inte tryckt upp en massa bajs på väggarna men jag har lite svårt för att förstå hur man kan låta just avföring ligga orörd på väggarna hur länge som helst. Det ser verkligen inte kul ut…eller så blir man hemmablind?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>