Måndag- mord på löpande band

Jag började morgonen med att åter vittja en av mina två musfällor i stallet och kunde konstatera att dessa är väldigt effektiva om man sätter fast betet ordentligt. Och man behöver inte göra sig till och använda ost tex (så som man alltid ser i tecknade filmer) utan det går bra med en väldigt liten bit bröd tex. Men tricket är att verkligen trycka fast betet så att musen inte lätt kan komma åt det innan fällan smäller igen.

Ja, detta är inget jobb för blödiga, det är en sak som är säker för även om mössen sällan är just blodiga så ser det ju inte precis trevligt ut med en söt liten mus som har stryps till döds.

Tänkte visa er en tom fälla vid tillfälle så att ni kan se vilken sort jag rekommenderar men idag får ni i stället titta på bilden ovan som jag tyckte var jätterolig.

Jag vill inte påstå att den heeeelt återger mina tankar om mig själv som ryttare men liiite kul var den allt.

Och absolut märker jag skillnad på när Nina rider mot när jag själv sitter i sadeln och det är ju också därför hon rider en stund varje pass, så även idag.

Nu fokuserar vi på att Vicke ska ”hoppa in under sig som en hare med bakbenen” i den samlade galoppen; det är den energin som behövs i piruetterna tex.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>