Tisdag- muchos regn

Idag har det regnat, regnat ytterligare lite och därefter ännu mer…typ.

Jag tröstar mig med att det hittills ändå kommit avsevärt mindre regn än vad jag hade förväntat mig, vis av de senaste höstarna och vintrarna- det kunde lika gärna ha varit sådant väder som idag nästan dagligen från september/ oktober.

Men jag ropar inte hej så klart. Vintern kan bli väldigt lång om det vill sig illa.

Som ni säkert kan gissa red jag i ridhuset idag; både pga vädret och eftersom jag gärna tränar på egen hand dagen efter en Nina-träning.

Bjuder på en för B karakteristisk bild; ungefär så brukar det bli när jag försöker att ta ett kort på honom.

Lika egen som han ibland är och bara ger sig av när man vill borsta honom i hagen tex lika ”på” kan han vara när man vill ta ett kort 🙂 🙂 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda

    Nu låter jag som en bitter surtjärring, (sorry!) men jag tror att vi ska vara glada om det blir en regning höst/vinter och kommande vår, med tanke på hur grundvattennivåerna har sett ut på många håll i Sverige de senaste åren.

    Svara
    • Birgitta

      Du har säkert rätt! Då får vi hoppas på väl fördelat regn på både de delar av Sverige som behöver det och att det kommer på natten 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>