Torsdag- julkänsla?

Just idag hade jag liiiite mer känslan av den nedre bilden när jag tränade för Nina men jag tror att det dels berodde på att mina egna krav har ökat och dels att det faktiskt inte kan kännas lika bra varenda eviga gång man rider. Note to self!

En helt annan fråga; har ni någon som helst ”julkänsla” som i att det är julafton om en vecka?

Det har inte jag ett dugg!

Om det sedan beror på att jag aldrig varit någon julfirare per se eller om det har med ”Corona-läget” att göra låter jag vara osagt eller så beror det på vädret?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Jo lite julkänsla har jag allt, min jul blir inte så annorlunda då jag alltid firar hemma med närmsta familjen dvs de jag alltid träffar annars. För mig är julen god mat, godis, lite ledighet och hemmamys i mjukisbyxor samt lite extra tid för ridningen. Corona påverkar alltså inte mitt liv eller julfirande särskilt mkt. Tråkigare för de som brukar fira med hela släkten, lider med de stackare som blir ofrivilligt ensamma över jul.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>