Lördag- mina fina

Så här sitter Molly ibland och tittar ut över stallet när jag är där. Själv tröttnar hon ganska snabbt på stallbesöken när det är kallt; hon står mest inne hos B och lyssnar efter möss men helst vill hon återvända till säng/soffvärmen.

Vicke gick ett lite lättare pass i ridhuset idag och B….

….han bestämmer mer eller mindre sin egen motion höll jag på att säga.

Ibland kommer han tultande när det är dags för intag, enstaka gånger tar han sig en galopp men för det mesta strosar han bara omkring eller står och drömmer alternativt äter. Idag utökades kosten med en banan och en knippe vindruvor och det slank ner utan problem.

Idag var ridhuset uthyrt till en familj med whippets och de tyckte att Molly också kunde vara med i gemenskapen och leka.

Och jag som alltid hävdar att hon är förskrämd och räddhågsen blev glad när jag såg hur avslappnat hon lekte med sina artfränder och ändå ”tog för sig” helt ok.

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Absolut är det så. Och whippets är fantastiska på att inkludera varandra i gemenskapen.

      Jag har flera gånger sett hur upp emot 6-8 whippets som aldrig träffats förut kan ”fösas ihop” rakt upp och ner och leka jättefint. Prova det med 8 vuxna främmande dobermanns eller amstaffar tex….eller INTE!!!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>