Sveriges starkaste man sökes!

Igår försökte jag och Henrik oss på vad som skulle visa sig vara ett mission impossible!

Min önskan var att vi skulle flytta Vickes foderdäck en bit för att undvika att marken blev allt för upptrampad på ett och samma ställe men det kunde jag ärligt talat bara glömma!

Hur vi än drog och slet var vi inte ens i närheten av att rubba däcket en millimeter- däcket väger i sig själv massor och har dessutom ”satt sig” i leran!

Just nu känns det som att det smartaste sättet att flytta matplatsen utan åverkan är att utlysa en tävling om ”Sveriges starkaste man” eller vad tror ni?

Hugade karlar och pojkspolingar kan få ut lite testosteron och mäta sina krafter och jag kan få däcket flyttat till en lite torrare plätt i hagen. Eller finns det något bättre sätt 🙂 🙂 🙂 ?

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Att använda min bil skulle ju inte vara första gången den tvingades jobba ”off road”, den har bland annat knuffat svintunga ensilagebalar över gårdsplanen i ett tidigare stall.

      Men då var underlaget betong; detta är slirig lera.

      Dessutom vet jag inte hur jag skulle koppla däcket bakom bilen? Henrik var i alla fall rädd att jag skulle ”dra sönder” densamma…..

      Svara
  1. Sanne Holmgren

    Kör in ett spett under och lägg en planka så långt in under spettet du kan så får du hävstångs effekt och förhoppningsvis släpper det från leran

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>