Måndag- tv-tips

Efter rejäl blåst igår har det idag varit ”lugnare” väder vilket har varit skönt eftersom Vicke har vilodag.

Igår valde jag faktiskt att ta in hästarna en timme tidigare; rejäl blåst och kompakt mörker kändes inte så lockande att varken ha hästarna ute i eller att leda dom till stallet i.

Min lilla julgran var ute och flög 2 gånger och den större som också står utanför stallet svajade en del men stannade på plats i alla fall.

Det är väl det jag ogillar mest med blåst; att allt möjligt kan komma flygande!

Minns hur jag för många år sedan och efter en storm red förbi en stor pilatesboll ”in the middle of nowhere”; jag fattar än idag inte var den hörde hemma ursprungligen 🙂 !

Idag ska jag eventuellt kolla på filmen om Peder F på SVT Play, den visades ju på ettan igår och jag har inte läst en enda negativ åsikt om den på sociala medier, tvärtom. Så den är säkert sevärd!

Nu ska jag strax ta ut en citronkladdkaka ur ugnen- är väldigt sugen på något sött och detta var en lagom insats för amatörbagaren!

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>