Vad gör man på banken?

Härom dagen gjorde jag något jag inte gjort på flera år; jag gick in på en bank.

Mitt syfte var att sätta in lite pengar som jag inte ville ha liggande hemma och naiv som jag uppenbarligen var trodde jag att man kunde göra detta på en bank; det är jag uppväxt med i alla fall.

Men se det gick icke- pengar kan man bara sätta in i insättningsautomater numera- välkommen till nutiden Birgitta!

Och det vore väl gott och väl med dessa automater om de fanns lite varstans men bor man ute i ödemarken som jag; då räcker det inte att köra till närmaste samhälle (Genarp eller Veberöd i mitt fall) utan man måste bege sig ytterligare någon mil för att få sätta in sina egna pengar på sitt eget konto!

Ja jisses….jag gav upp detta projekt kan jag säga. Det handlade inte om några större summor men hela grejer får mig att undra om vanliga människor ens besöker banker numera och vad man har där att göra så att säga?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Corre

    Besöker bara banken fysiskt då antingen min bankdosa dött eller vi ska få lånelöfte för att köpa lägenhet/hus . Så väldigt sällan jag är inne på banken

    Svara
  2. Anna

    Min bank har inte ens några kontor så jag kan inte gå dit. Passar mig utmärkt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>