Torsdag- förrädisk och falsk skönhet

Om man är det minsta lagd åt det estetiska hållet tycker man nog att vyer som de på bilderna ovan är ganska vackra?

Men jag tycker att snö dels kan visa en ”falsk skönhet” då den täcker över även de fulaste tingen och gör dom vackra(er) och dels är förrädisk.

Idag är mina hagar fulla av enorma ”stylt-bitar”; sådant som lossnat från hästarnas hovar.

Vicke hade de högsta styltor jag sett på en häst när jag tog in honom för att åka till Nina och tankarna gick osökt till de stackars Tennessee walking-hästar som medvetet rids med liknande upphöjningar under hovarna (vad jag tycker om den ”sport” som dessa djur tvingas till kan jag inte ens diskutera utan att drabbas av raseri….).

Nu håller jag tummarna för snabbt töande!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>