Torsdag- mer snö och en smitare

Jag hade precis börjat skönja en minskning av snömängden hemma, en del hade töat bort osv när det tydligen var dags för en ny omgång av det vita igår kväll.

Mina lurviga besökares ryttare var nog glada att inte behöva rida utomhus gissar jag (lånade bilderna av deras ägare).

Och det var lite nervöst att köra till jobbet och sedan till Nina idag men det gick bra.

Jag brukar alltid släppa ut hästarna direkt på morgonen och lämna kvar B i hagen medan jag är iväg och tränar men idag valde jag faktiskt att ha kvar honom i boxen eftersom det var så kallt och jag inte ville riskera något om jag körde fast någonstans och blev jättesen hem.

Den lilla lurven började morgonen med att smita ut ur boxen; en absolut favoritsysselsättning om han får välja!

Vad det ska vara bra för kan man ju undra eftersom han går ut ur stallet och sedan står utanför som ett frågetecken.

Han vågar inte lämna Vicke och denne höll i sin tur på att hoppa ut ur boxen fast han annars försöker ge den lille tjuvnyp så fort han kommer åt. Men ändå är de väldigt bundna till varandra…

Nej B är en väldigt märklig kombination av superfegis och till synes ouppfostrad egensinnig jätteponny som bara ger sig av….helt underbar! Det går inte att bli arg på honom för den som borde skärpa sig är ägaren….inte ”utnyttjaren” 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>