Lördag- minus

Fortsatt kyla; så pass att åkgräsklipparen som jag harvar med och som står parkerad i ridhuset inte startade.

Som tur är skulle Vicke ändå vila för jag vill absolut harva innan jag själv rider.

Annars har ridhuset varit ovanligt välbesökt av allehanda djur just idag; först några islandshästar, därefter en drös kaniner och till slut två hundar.

Jag är som ni kanske anar inte mycket för utomhusaktiviteter i denna kyla men gläds åt att många, framför allt barn passar på att både åka pulka på närliggande åkrar och skridskor på en frusen damm utmed vår grusväg.

Som ni kan se på bilden ovan lyckades Molly lokalisera den solfläck som letade sig in i vårt vardagsrum; det är en whippet-specialité vill jag påstå 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Här pajade värmepumpen och kortslutning i elcentralen med en veckas mellanrum. Inte ofta man sover med mössa på i sängen Ny pump på väg och vi investerade i en härlig kamin med bioetanol. Flyttbar är den oxå! Varmt och skönt i nedervåningen nu❤️

    Svara
    • Birgitta

      Vi har jordvärme hemma och kopiöst varmt och skönt! Braskaminen står oanvänd men är så klart jättebra att ha vid strömavbrott.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>