Söndag- dubbel tid

Same same but different skulle man kunna säga om dessa bilder med knappt ett halvår emellan.

Jag behöver inte orda om vad jag föredrar utan nöjer mig med att konstatera att det mesta kring stallet tar nästan dubbelt så lång tid just nu.

Att pulsa ut i hagarna flera gånger om dagen, se till att hästarna har ofruset vatten, mocka boxar där i alla fall Vickes består av frusna bajshögar på fruset spånpellets (Baltis halm klarar sig bra) sopa ut inklampad snö från stallgången osv. Det är tur att jag älskar mitt stallpyssel!

Efter att ha gett åkgräsklipparen lite värme med hjälp av en fläkt igår startade den som ett skott och jag kunde ägna mig åt min harvningsmani 🙂 både igår kväll och i förmiddags efter ett pass på Vicke där denne också gick som ett skott!

Gissar att även dagens kaniner hoppade som små skott även om detta djurslag tål kyla utmärkt och vinthundarna som kom därefter sprang definitivt som skott, det såg jag med egna ögon.

Just nu snöar och blåser det så mycket att jag bara ser en vit ridå ute så jag ska nog ta in mina hästar innan det blir för otrevligt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>