Den som gräver en grop åt andra…..

……bidrar förhoppningsvis till många extra fina trädgårdar och kolonilotter i år 🙂 !

Jag och mina ”producenter” har i alla fall dragit en hel del strån till den stacken (observera ordvitsen) och gjort flera odlingsentusiaster väldigt glada!

I helgen kom 4 olika hushåll hit och hämtade sammanlagt 45 sopsäckar med hästavföring 🙂 och detta minskade min gödselstack med…..kanske en tjugondel…på sin höjd.

Jag är mest förvånad över att folk vill ha gödsel till sina trädgårdar redan nu 🙂 , det har varit många minusgrader i flera dagar liksom.

Men kanske hoppas de att de kan frammana våren med lite hästbajs och jag är bara glad ju fortare värmen kommer och ju mer stacken minskar!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert - En travhäst & allt där i mellan.

    Några veckor till så ska du se att folk är ute i sina trädgårdar och arbetar, speciellt nere hos er 🙂 Vi har redan börjat köra ut gödsel på gärderna som plöjdes upp i höstas. De ska sås om till våren nu så vi förhoppningsvis får bra hagmark eller goda möjligheter för skörd av hö.

    Svara
    • Birgitta

      Jodå…alla årstider i Skåne kan komma från en dag till en annan. Minusgrader ena dagen, massa plusgrader nästa….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>