Kommer bajsprojektet att lyckas?

Som jag nog har nämnt tidigare har jag någon, måhända ogenomförbar idé om att jag ska lyckas tömma i princip hela min gödselstack genom att erbjuda trädgårdsentusiaster och grönsaksodlare…tja..hästbajs rent ut sagt 🙂 !

Jag hade hoppats att jag skulle hitta någon bonde i krokarna som ville ha gödseln mot gratis hämtning men även detta var kanske en naiv tanke för den ende jag hittade vill ha betalt.

För runt en tusenlapp i timkostnad kan jag bli av med gödseln men dels vill jag hellre tjäna pengar än att ge ut dom 🙂 och dels såg jag hur vägen fram till gödselstacken såg ut när vi flyttade in; totalt sönderkörd vilket tog månader att reparera ens hjälpligt och under tiden gick det knappt att klippa gräset i traktorspåren.

Så mitt hopp står till hobbyodlare som så här långt kommer i en ganska jämn ström för att hämta det bruna guldet 🙂 !

Det är en bonus; att jag redan har träffat många väldigt trevliga och tacksamma människor; det är både tillfredsställande och en lagom nivå på socialisering i Corona-tider och när man genom att som vi bo så off utan grannar inpå knuten.

Det är ohyggligt svårt att bedöma hur mycket av stacken som är tömd så här långt eftersom jag jämnar till den med en pedants frenesi dagligen men säger jag att en fjärdedel är borta har jag nog inte ljugit. Och våren är inte riktigt här än.

Så vi får väl se vad som händer men det känns inte helt ogörligt eller vad tror ni?

Hade ju varit roligt om hästarna indirekt kunde bjuda mig på en utlandsresa eller så räcker pengarna bara till en bussbiljett till Lund 🙂 ?

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>