Torsdag- statyer

Visst är det vackert med snö? Den lyser upp så fint!

Eller hur?

Nääää…ni som känner mig anar att min åsikt om det vita som låg på marken i morse nästan inte lämpar sig i tryck.

Förutom snötäcket så blåste det ganska mycket och ”regn-snöade” det men jag blev ändå ganska förvånad och nästan lite orolig när jag efter att hästarna hade varit ute i 4 timmar kunde konstatera att Vicke de 3 senaste av dom hade tillbringat stående som en staty.

Även den lille var nästan lika fastfrusen i marken och jag valde att ta in dom i stallet även om jag egentligen inte tyckte att vädret var sååååå dåligt.

Men uppenbarligen tyckte hästarna det och Vicke darrade till och med i någon minut trots att han var både varm och torr under sina täcken. Och han är absolut ingen klenis som ojar sig för minsta lilla….

När Henrik och jag kom tillbaka efter en lunch ute hade det hunnit gå 3 timmar sedan intaget, det hade slutat att blåsa och regnade bara lite så jag släppte ut djuren igen och den här gången gick det bättre.

Båda vandrade iväg för att ”beta” och jag kunde pusta ut….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>