Torsdag- mys

Dessa mysiga bilder lyckades jag ”smyg-ta” på Vicke igår; han ligger i princip aldrig ner i hagen så jag vågade inte närma mig av rädsla för att han skulle flyga upp.

Innan flytten till Ryhus såg jag honom aldrig ligga ner i hagen någonsin- stallägaren såg honom vid ett tillfälle och jag konstaterade i efterhand att han inte mådde så bra den dagen och dagen därpå (eventuellt lite förstoppad).

Men igår i solen vågade han tydligen slappna av och som ni kan se av den sista bilden hade han dessutom en vakt som höll koll 🙂 !

Idag har han haft vilodag men inte legat ner så vitt jag har kunnat se men har säkert njutit av sin ledighet ändå.

Igår lyckades jag förresten med en ”klassiker”; jag gick i en lerig del av B:s hage när min ena ridsko plötsligt drogs av foten och ner i dyn.

Jag lyckades otroligt nog att inte trampa ner den skolösa foten rakt ner i gyttjan utan stödde mig på B medan jag, stående på ett ben lyckades dra loss den totalt dränkta ridskon 🙂 ! Så kan det gå när man går i makens tre nummer för stora skor skulle man kunna säga…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>