Lördag- tjurmupp

Måhända ser den lille glad och nöjd ut på bilden men i själva verket hade vi precis haft en liten ”kontrovers” där gossen fick leva ut lite tjur-muppighet 🙂 !

Jag ville passa på och dra av några ton fällande päls från djuret när han ändå stod utomhus i lite blåst men se det passade inte herren alls.

Han gjorde som han brukar när han inte känner för något; vände på klacken och gick iväg…lugnt men bestämt.

Och när han har bestämt sig…då har han bestämt sig.

Det gick fan inte att få tag på honom så till slut fick jag gå och hämta lite havre och så…efter mycket övervägande med sig själv kunde jag trä en grimma över hans huvud medan han åt.

Sedan var han ju ”fast” och jag kunde borsta men jag gissar att han inte alls var nöjd över att ha blivit överlistad.

Hade detta varit Vicke hade han för det första 99 gånger av 100 inte ens övervägt att gå iväg och hade han gjort det hade det räckt att man fick tag i ett hårstrå på honom så hade han stannat medan den lille kräver minst en grimma för att hållas fast.

Ja, som ni vet låter jag min lilla hårboll hållas med det mesta- jag tycker mest att han är rolig och eftersom ingen annan hanterar honom behöver ingen heller ha synpunkter på hans egenheter.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>