Måndag- aprilväder

Publicerar en vacker bild från i höstas eftersom vädret idag är allt annat än vackert utan snarare riktigt aprilväder.

När Henrik sa att det enligt väderleksprognosen skulle snöa idag avfärdade jag detta direkt men det skulle jag inte ha gjort för medan jag lämnade Malmö i morse utan nederbörd och i +2 grader så möttes jag av snö och minus 1 grad hemma.

Snön smälte bort mer eller mindre omgående men jag hann ändå ta in några vackra pelargoner som jag köpt häromdagen och som har stått ute- nu får de leva inomhus ett tag för att inte riskera att falla offer för mer snö och kyla.

Jag hann rida på utebanan medan det bara blåste lite men vi har därefter haft i princip alla väder man kan tänka sig; näst intill storm, regn, snö, hagel, sol- allt i en salig blandning och med jättetvära kast.

Jag fick uppbåda en hel del självbehärskning för att inte ta in hästarna när det stormade och snöade på tvären men lika plötsligt som det blåste upp, lika snabbt kom solen plötsligt fram.

Mina hästar har börjar rata ensilaget ute framför gräset men så länge jag vet att de i alla fall kan äta sig varma så får de vara ute.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>