Sovmorgon?

Dagens fråga: tar ni någonsin sovmorgon och vad innebär detta för er?

Jag ”måste” erkänna att sovmorgon i princip inte existerar hos mig, inte om man inte räknar att enstaka gånger om året sova till 7 typ. Och då ska det vara någon form av oväder ute 🙂 !

Annars kan jag liksom inte finna ro att ligga kvar i sängen men kan däremot gärna återvända till den efter att jag har släppt ut hästarna!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Nu har jag ju lyxen att ha en make som släpper ut hästarna. Så när jag är ledig tar jag i princip alltid sovmorgon.

    Svara
    • Birgitta

      Lustigt att du nämner make; just idag föreslog jag faktiskt MIN äkta hälft att han ska lära sig att släppa ut hästarna. Inte för att jag ska sova utan när jag jobbar och han ändå ska köra till sitt jobb.
      Mina hagar är så nära stallet och hästarna så snälla att det absolut borde gå men Henrik är så försiktig/ osäker att vi får se om han vågar…..

      Svara
  2. Eva Dahlman

    Ytterst sällan sovmorgon ! Konstigt nog – men har man all tid i världen så vaknar man ändå tidigt ! Speciellt såhärårs. Däremot kan det vara skönt att återvända till sängen efter hantering av djuret och frukost mm.
    Ofta är det faktiskt ’djuret’ som har svårast att komma upp på morgonen!

    Svara
    • Birgitta

      Fick Molly bestämma skulle uppstigning ske tidigast 10-11. På fullt allvar.

      Varför man oftast vaknar lätt som plätt av sig själv när man är ledig men är dödstrött när klockan ringer om man ska jobba är en gåta många som arbetar har grunnat på i evigheter….så även jag och Henrik 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>