Måndag- stanna tiden tack!

Ahhh…..ni kan inte ana vad jag njuter av denna tiden på året och när vädret är så här soligt!

Jag önskar bara att tiden inte gick så snabbt…jag vill längta lite mer efter sommaren och som sagt njuta så här under tiden.

Vicke levererade ett toppenpass på utebanan och Molly är som förbytt och kan nu roa sig på egen hand kring stallet långa stunder och inte bara vilja gå in i huset så även djuren verkar nöjda.

På bilderna ovan ser ni den lilles ben; för att visa er att jag inte överdriver när jag påstår att han har hovskägg ner till marken 🙂 !

Jag drog av x kilo hår från hela honom idag medan han åt lunch i hagen och frågade ”varför har du så mycket päls lilla Fluff” på vilket han, om han hade kunnat svara mig högst troligt hade sagt ”tja…det passade väl ganska bra i vintras när jag kunde gå utan täcke i alla väder medan du klemade med den där stora besten som tror att han är något…”. Sant. Mycket sant.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Såg precis ditt inlägg om dagen och lille fluff- och hans ’överskottspäls’
    Förstod omgående Din känsla- äntligen är den riktiga våren här.
    Själv varit ute med ’djuret’ mellan 13-20 och nu helt slut pga för mycket frisk luft.
    Tänker som Du – kan man stoppa tiden nu ??
    Just precis nu är det som allra vackrast och mest
    Underbart!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>