Allt klär inte en skönhet

Härom dagen skrev jag till en vän att Vicke blir väldigt bra på 9 av 10 bilder medan ägaren möjligen kan se ”acceptabel” ut på 1 av 10 foton.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till Henrik ”den där bilden får du absolut inte visa” eller ”men snälla…radera” 🙂 (bilder på MIG alltså).

Undrar förresten om detta med att man är så noga med hur man ser ut på foton är en typiskt kvinnlig grej i alla fall om man ska generalisera?

Sedan har man så klart olika gräns för detta, dels kanske man själv inte är särskilt objektiv/ rättvis och dels kanske man faktiskt inte bryr sig och det måste ju vara befriande?

Jag är ganska självkritisk och tänker ibland även om andra ”men herrehuuuuuud hur kan man visa en sådan bild på sig själv” men det är kanske tur att inte alla har så kritiska glasögon?

Här ser ni dock ett exempel på att även ett så vackert djur som Molly kan se ganska ful ut på bild 🙂 ! ”Så klart” handlar det mest om från vinkel man tar korten…det är oftast det som gör att proportionerna kan blir lite väl konstiga !

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>