Onsdag- slit och slött

Det börjar bli en vana; när Vicke har vilodag jobbar jag desto mer med allt möjligt annat, just nu mest utomhus.

Det finns vackra grönområden runt stallet och en del fina vilda blommor och buskar och jag vill gärna att de ska synas och inte vara täckta av de jäkla brännässlorna.

Att helt utrota nässlorna samt även i övrigt fullständigt rensa bort allt ogräs från Ryhus ser jag som ett omöjligt uppdrag, dömt att misslyckas och den målsättningen skulle bara skapa frustration, ”hets” och en känsla av otillräcklighet hos mig så jag har lagt mig på en annan, lägre nivå för att njuta och ändå tycka att det ser fint ut här.

Vi bor trots allt på landet och att ha x rabatter där allt växer i perfekta vågräta rader tycker jag varken passar in i miljön eller har jag lust att ägna tid åt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>