Söndag- det som göms i…..

Idag blev det ytterligare lite jobb med den nya hagen; vi satte alla isolatorer. Så nu är det bara tråden kvar och sedan kan jag börja använda hagen om jag vill.

Måste förresten visa er en del av allt möjligt jag hittat när stolparna sattes igår.

Det har ju funnits en yta ovanför ridhuset där ogräset frodats rejält och tydligen har det också fungerat som avstjälpningsplats för diverse ting.

Jag rensade redan förra året bort x meter nergrävd ståltråd, dito eltråd, ruttna brädor, halvförmultnad markduk i mängder osv, nyligen hittade jag en gammal Metacam-flaska och igår skymtade jag plötsligt detta:

Ett rostigt hinderstöd!

Hittade även detta pytte-bett och delar av en gammal grep:

Om jag så lätt lokaliserat allt detta i jorden vågar jag inte tänka på vad jag skulle hitta om jag verkligen började gräva???

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anneli Kristensson

  Då skulle du sett vad de gömt under presenningar och jord vid vår tomtgräns. Alltså använt området utanför som soptipp. Där var bla de gamla takstolarna mm.

  Svara
  • Birgitta

   Jag fattar inte att man vågar. Sådant kommer ju bokstavligen fram förr eller senare och då hade i alla fall jag skämts. I vissa fall är det dessutom olagligt.

   Förra sommaren hittade vi massvis med dumpad ensilageplast kanske 500 meter från Ryhus. Låg slängt i en dunge/ buskage. Det var inte plast från en bal om man säger så utan säkert 10….om det räcker.

   Svara
  • Birgitta

   Man har uppenbarligen olika åsikt om hur ”sophantering” sköts….

   Jag vill inte spara något som egentligen ska kastas hemma utan ser till att köra det till tippen så fort det bara går.

   Och att gräva ner saker på tomten eller på annat vis ”gömma undan det”…nej..det skulle jag inte klara av.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>