Måndag- fina färger

Mycket av det som finns i vår trädgård är sådant som vi själva inte planterat och förra året hann vi inte riktigt reflektera över vad som kom upp- vi hade fullt upp med renovering, målning, ridhusunderlag som skulle läggas in osv.

I år finns det utrymme till bättre studier och nu kan vi bättre bestämma vad som ska röjas bort och vad som får vara kvar.

Två som ska vara kvar i förhoppningsvis ”tusen år” är mina fina gossar som jag precis studerade på håll.

När de äter går de oftast väldigt långt ifrån varandra men när de tar siestor står de nästan bredvid varandra.

Jag har inte strömmen påslagen (eftersom jag är lat och inte orkar gå och sätta på och stänga av den och är rädd jag ska få en stöt) så de kan ju nosa på varandra om de vill men de verkar mest bara vilja stå och sova med sällskap ❤️.

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna Ask

  Åh vilka vackra syrener… Jag saknar verkligen syrener här i Frankrike. Åtminstone här i Paris är de så fula och vediga, inte alls så fina som i Sverige. Det är ju liksom syrenerna som säger ”nu är det sommar”.

  Svara
  • Birgitta

   Jag var inte ett dugg intresserad av blommor som barn men minns ändå syrénernas blomning strax innan skolavslutningarna. Synd att de inte håller särskilt länge om man plockar dom.

   På tal om blommor som ser annorlunda ut i olika länder tänker jag på hur vanligt det är att man ser julstjärnor i stora buskar på de olika spanska öarna.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>