Fredag- gräsligt

Man kan glädja sig åt mycket som i andras ögon är obegripligt; här lite grönområden som jag älskar att både klippa och titta på med beundran i efterhand.

Jag ångrar med facit i hand att jag inte foto-dokumenterade ännu mer när vi flyttade till Ryhus för då hade man verkligen kunna se vilken enorm skillnad det är på dessa ytor från då till nu.

Jag minns att Vicke fick gå i provisoriska hagar för att i alla fall försöka decimera ogräset och gräset och själv har jag rensat och klippt hur mycket som helst för att få fram detta mer lättskötta utseende.

Annars går allt sin gilla gång; Vicke reds på utebanan i förmiddags, Henke och jag har varit och ätit lunch i Staffanstorp och javisst ja….jag kunde föga förvånande egentligen konstatera att dovisarna hade ”varit på” den vintergröna jag planerade igår….suck….

”Vi ville bara KOLLA lite….” är jag säker på att de hade sagt om jag kunde fråga dom varför 3 av 6 plantor var uppryckta….

Jag kan inte mer än skratta lite och har nu tryckt tillbaka plantorna i sina hål….vi får väl se om de får stanna där.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>