Tisdag- skön dag

Sommaren fortsätter att visa sig från sin bästa sida, massa sol och värme men också lite fläktande vindar som jag tror hästarna uppskattar. Det brukar hålla insekterna stången ganska bra.

Ska jag tro på väderleksprognosen ska det inte regna på många dagar framöver och hur mysigt det än är så behöver gräset (=mina hästars huvudsakliga föda just nu) bevattning!

Vicke och jag har varit hos Nina och tränat och jag hade en genomgående bra känsla.

Nina påtalade förresten att förra veckans ”väl utfyllda Vicke” såg en aningens mindre välnärd ut idag vilket även jag tyckte mig se.

Det där med djurs hull är i alla fall för mig en ständig källa till funderingar; det gäller att hålla dom ”lagom” av många olika anledningar men det sker banne mig inte per automatik.

Idag blev det också en lunch med Henrik på vårt stammis-ställe som lagar rejäl husmanskost vilket vi båda uppskattar så när jag kom innanför dörren efter både träning och mat somnade jag i soffan som en stock 🙂 !

5 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Årstiden bidrar tveklöst till mitt välmående och så klart hela miljön på Ryhus.

      Men vi har alla våra bekymmer och man ska alltid tänka att det en bloggare väljer att dela med sig av kan vara väldigt utvalt eller i vissa fall rent av överdrivet, på gränsen till påhittat.

      Nu är ju inte jag en person som fantiserar i skrift 🙂 men även jag väljer vad jag vill dela med mig av. Allt är inte alltid rosenskimrande och friktionsfritt.

      Svara
    • Eva

      Förstår att ’bloggare’ i allmänhet förskönar ’bilden’. Det är därför jag inte har egna sociala medier. Såg hur min syster i Stockholm
      blev med inlägg på facebook. Men efter att ha känt dig lite i yngre år så vet jag vad Du menar när Du skriver. Dessutom följer jag bara Dig.

      Trevlig kväll

      Svara
  1. Eva C

    Nu har jag ju inte häst mer men en hund med osviklig aptit. Hade han fått äta så mycket som han ville så hade han varit rund som en boll. Jag hävdar att banta en hund eller hålla den i lagom vikt är något av det enklaste som finns. Att däremot få en matvägrande hund att äta är svårare. Gamle Zack åt på nätterna, aldrig när maten serverades. Raffe inhalerar sin mat.

    Svara
    • Birgitta

      Molly åt förr på natten men numera får hon så mycket gott av min man dagtid så hon orkar väl inte mer sen 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>