På tillfälligt besök

Då har min Fluff bytt plats med sitt alter ego Supershine!

Supershine ska vara på Ryhus ett tag, sedan kommer Fluff tillbaka och om det blir som förra sommaren blir Supershines besök allt för kort!

Jag sa till Nina sist jag tränade att fick jag välja en sak att glo på en hel dag så skulle jag välja att titta på detta praktexemplar; jag kan nästan inte se mig mätt på honom just nu.

Annat är det när pälsen står ut som det känns flera meter från kroppen och Fluffy dessutom har valt ut hagens lerigaste plats att göra sig ”fin” på…då kan ägaren lätt hålla sig för skratt.

Jag är även fortsatt fascinerad över var denna hårrem kommer ifrån; den lille är för mig långt mer en ”ur-ponny” än hans långt smäckrare ponny-fullblodskorsningar som man kan se på tävlingsbanorna.

Som jag skrev på Instagram ser Vicke, min ögonsten, ut som en luffare om man jämför hans hårrem med lilla ponnyns….det är verkligen både märkligt och orättvist 🙂 !

Och nej; jag har varken sprayat Supershine med något medel, badat honom eller ens ryktat….det är bara så han ”är” !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Ask

    Man vill ju bara klappa och känna om han är så len som han ser ut. Och så fin i kroppen för en pensionär också.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>