Torsdag- en ny vän

Alltså kolla blicken på min ”lilla” ponny ❤️! Visst ser han lurig ut?

Nu är ju läget som det är men hade han fått gå i hagen tror jag absolut att han hade kunnat dela den med Nilo som har ett lite annat kynne än Vicke.

Med det väder som råder as we speak, 3000 graders värme är jag inte så ledsen över att B måste stå i boxen och inte kan stå i en sjukhage- i stallet är det lite fläktande tvärdrag och inte det minsta varmt men att behöva stå ute utan att kunna flytta sig annat än någon meter skulle jag inte utsätta någon häst för.

Jag försöker att hålla igång så mycket jag kan och orkar och här finns tack och lov alltid något att pyssla med.

Känner en enorm konstant ledsnad, som att jag bara vill gråta men inte kan det.

Jag ”borde” inte känna mig så nedstämd rent objektivt; det finns massor av ”tur i oturen”- dels att B faktiskt är solklart bättre, att han klarar boxvilan väl så här långt, att han börjat dricka jättebra, bla bla bla. Det kunde så klart varit en miljon gånger värre men jag är tyvärr en person som alltid ser worse case scenario” i allt. Och det är så klart bra att vara förberedd men ändå väldigt slitsamt med denna ständiga oro som maler….

Ps: Nilo har luvan på sig eftersom han är på väg ut i hagen om någon undrar.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    För att vara sjuk ser B väldigt pigg ut.
    Håller verkligen tummarna för honom.

    Svara
      • Eva

        Jag tror på detta- men förstår din oro.
        Minns förra året m Elliot när han slet sönder knät. Har en kompis/ sjukgymnast på djursjukhuset. Fick en bild på det opererade benet på kvällen. Operation består i att man sågar av benet o sätter tillbaka i annan vinkel.
        Fick ett totalt sammanbrott.
        Nästa dag var det bara att bita ihop o börja med lång konvalescens.
        Och det löste sig.
        Men förstår hur Du känner.

        Vi och våra djur ??!!
        Andra förstår oss inte.

        Svara
        • Birgitta

          Ja har man inte själv djur är det ibland svårt att förstå en djurägares oro, sorg, de pengar, tid, känslor man lägger ner.

          Svara
  2. Anna Ask

    Jag håller med om att Baltis ser väldigt pigg och glad och lite lurig ut.

    Sedan är jag själv en riktig mästare på att alltid förvänta mig det värsta så jag lider med dig i ovissheten. Men jag håller tummarna för att allt går så bra som det kan gå!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>