Ogräsbesatt?

När man själv ägnar mycket tid åt något; i mitt fall denna vår och sommar ogräsbekämpning på många fronter så ser man på andras projekt på ibland helt andra vis.

Gården på bilden är till salu för 20 mille (!!!) och min första tanke när jag såg denna bild och trots att jag själv är hästägare var inte ”åhhhh vilket fint stall” utan ”hur kan man annonsera ut ett så dyrt objekt utan att ta bort allt ogräset” 🙂 🙂 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja och ja.

      Jag ser ju själv här på Ryhus hur fort ogräs i allmänhet och brännässlor i synnerhet växer. När vi flyttade hit var just brännässlorna minst 1 meter höga, nu med ständig ”övervakning” hinner de inte ens bli 10-20 centimeter. Men det är ett ständigt jobb.

      Svara
      • Manda Stillnert - Livet med en travhäst

        Så är de. Klippte senast gräset runt stallet idag, och då är de bara kanske 7-8 dagar sedan sist. Men med allt regn så växer de fort! Och inte tala om alla brännässlor som dyker upp längs staketen.Där för Husse jobba hårt med röjsågen.

        Svara
  1. Anonym

    Åh! Det gör ont i mina ögon.
    Håller verkligen med! I en säljesannons skulle de investerat i ogräsrensning som vilken styling som helst. (Och gärna tagit bort balen..)
    Sen förstår jag att sådär kan det se ut till vardags.. Det ogräset kan ju dyka upp på någon vecka..

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>