Söndag- en strykning till

En strykning svart färg på den högra väggen i Vickes box till och sedan ska ordningen i mitt lilla vuxen-dockhus vara återställd- i alla fall vad gäller målningen.

Skönt att ha detta gjort för det är onekligen lite bökigt att måla boxar när hästarna ska stå där halva dygnet.

Imorgon börjar jag jobba efter en lång ledighet som tyvärr blev väldigt förstörd på grund av hästarnas sjukdomar. Inte för att vi fick avboka några uppgjorda planer men det var många dystra dagar. Och så är det ju tyvärr med både människor och djur- man styr på långa vägar inte över alla möjliga sjukdomar.

Jag hoppas på lugnare tider framöver och njuter av varje dag som Vicke känns fin att rida och den lille kan gå i sin gräshage.

Mina hagar består av väldigt mycket ogräs och gulnat lite längre gräs och det är jag i dagsläget tacksam över. Vicke livnär sig bra på detta och 5 kilo hö som komplement och den lille fick högst troligt fång för att gräset var grönt och frodigt så det måste jag se till att han inte får i sig framöver.

Jag är också glad att jag aldrig släppte ihop hästarna fast många tyckte att jag skulle göra det för nu mer än någonsin är det viktigt att hagsituationen är anpassad efter deras numera olika förutsättningar. Och det är lättare att ha dom åtskilda när de aldrig varit ihop så att säga än att sära på dom om de hade vant sig vid att gå tillsammans.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>