Fredag- sommaren kom åter

Jag var helt inställd på att behöva rida i ridhuset idag; var inte alls sugen på att bli genomblöt så som väderleksprognosen förutspådde men som tur var så slog den helt slint.

Solen sken när jag red och min bana (liksom hästen) var fin.

Jag vill helst inte rida i ridhuset om jag inte måste, 17*36 meter är trots allt inte 20*60 så att säga och den lilla ytan jag har är onekligen begränsande.

Förstå mig rätt; jag kunde inte vara mer tacksam över mitt ridhus men tycker ändå att man ska vara försiktig med att träna på små ytor, framför allt om man har andra bra alternativ.

Härom dagen gjorde jag säkert 10 ”tvåor” (jag räknade inte) på ett gräsfält medan jag i mitt ridhus knappt hinner med några alls eftersom det tar lite tid innan jag liksom är helt förberedd och sedan kommer nästa kortsida snabbt 🙂 .

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva

  Såg precis Din uppdatering för dagen.
  En jättefin bild – antar det var maken som fotade.
  Ja – det blev bättre väder än väntat idag – tackolov !

  Svara
  • Birgitta

   Ja, Henrik är den skyldige och tja….vädret blev jättebra fram till 16.00; därefter riktigt höstväder igen med massa, massa regn.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>