Lagerstatus i verkligheten

Jag gillar allt som underlättar min vardag- från stort till smått och utvecklingen går verkligen framåt på många plan.

En sak som jag ibland använder mig av inför planerade inköp är att jag kollar lagerstatus på nätet, nu när vi bor lite ”off” vill jag inte köra i onödan bara för att konstatera att varan jag ville ha är slutsåld.

Och det här med att man kan kolla lagerstatus på nätet är verkligen toppen- om man vågar lita på uppgifterna!

Jag vet inte om jag har haft maximal otur, om det gäller Granngården specifikt eller det handlar om andra grejer men jag har nu på kort tid råkat ut för att påstådd lagerstatus inte överensstämmer med verkligheten!

När jag skulle ha både svart och vit färg till stallet i somras kollade jag lagerstatus på Granngården i Dalby som ligger närmast Ryhus.

Tyvärr fanns varken den svarta eller vita färgen inne sa Internet men när jag åkte dit i ett annat ärende tog jag en chansning och kollade med egna ögon så att säga och se där; det fanns en burk kvar av båda färgerna!

Nu hände exakt samma sak igår; jag behövde en jordborr som enligt nätet var slut i Dalby.

Vis av tidigare erfarenhet körde jag dit ändå och mycket riktigt; det fanns inte bara en borr kvar utan till och med två!

Jag kommer i fortsättningen att ringa direkt till butiken om jag vill köpa något som jag tvekar på finns inne- det är väl det bästa sättet att inte bli besviken?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia Wigström

    Brukar också ringa butiken och be dem lägga undan om det bara finns en kvar.

    Svara
  2. Anonym

    Granngården är usel med detta.
    Min erfarenhet av detta.. Ett exempel, jag skulle köpa säck av e-vitamin. Finns inte i affär och man kan inte lägga beställning online på denna varan för senare hämtning i butik. Jag ringde, man kan inte ringa direkt till aktuell butik utan ett nummer för hela Sverige …? Så himla krångligt var det, den i telefon lyckades inte reda ut det utan bad mig beställa på plats i butik. När jag var i butiken (Kristianstad) och berättade läget var de totalt oförstående. ”Nej, du ska beställa själv” – Jamen.. tror ni jag kör hit på skoj?.. Just denna vara står att det är butiken som ska beställa…
    Nä inte särskilt gott kundbemötande och det har hänt liknande vid flera tillfällen. Så fysiska butiken i Kristianstad får inte högt betyg.. -Det handlar ofta om just att det man ska ha står på lagerstatus att det finns och när man kommer dit så.. Nej.

    Svara
    • Birgitta

      Jag har i alla fall påtalat mina erfarenheter för butiken i Dalby och ”varnat” för att sådant här kan göra att man tappar kunder. De skulle föra detta vidare.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>