Hur man INTE stoppar Coronaspridning

Härom dagen hittade jag ett trevligt utflyktstips som jag blev sugen på eftersom det är i vårt närområde.

Ringde för att kolla hur Coronaanpassat det var- det är det INTE för ”restriktionerna är ju borttagna nu”.

Med andra ord ska alla 56 platserna i en buss fyllas.

”Men det är ju frivilligt att åka med”!?! Ehhhh…..no shit!

Men trist att man ordnar sådana ”familje-event” och skiter helt i att Corona-spridningen definitivt inte har upphört i Skåne.

Och som sagt fattar jag att det är upp till var och en vad man vill utsätta sig för men varför kan vi inte alla försöka att dra åt samma håll så att säga?

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Linda Ferne

  Det är likadant på alla bussar och har varit det hela tiden. Stadsbussarna är överfulla oavsett hur många bussar du låter åka förbi.

  Svara
 2. Minstral

  Fast tja den 29/9 upphör alla restriktioner. Tänker att var och en får välja.

  Svara
 3. Anna Ask

  Samtidigt kan jag känna att man känner liksom att man blev ”lovad” att bara man vaccinerade sig skulle allt bli som vanligt igen. Jag tycker det börjar bli väldigt svårt att hålla ut.

  Svara
 4. Manda Stillnert - En travhäst & allt där i mellan

  Grejen är väl att de insett att vi kommer få dras med Corona viruset för lång tid framöver, oavsett om vi vaccinerar oss eller inte. Tror de är därför de går upp på steg 4 nu och i princip släpper på allt. De märker nog att folk är trötta och ändå inte följer de som sägs. De har ju tjatat sig blå i över ett års tid och ska man se procentuellt över hela landet så är ju många färdig vaccinerad och ännu fler påbörjat vaccinering. Sen kommer de alltid finnas nötter med en foliehatt på huvudet. Tycker mest synd om dem som INTE får vaccineras av olika anledningar de är dem som lider mest i de här. Sen kommer nog ingenting återgå till de vi ansåg vara normalt i januari 2020 utan vi kommer få ha ett nytt sätt att leva på.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>