Torsdag- ruggigt

Dagar som dessa uppskattar jag min hästhållning och det jag har extra mycket.

När det regnar och är sååå ruggigt och jag kan ta in hästarna när jag vill tex.

Idag skulle båda få besök av hovslagaren och på bilden ser ni hur jag kom på att jag hade en värmefläkt i foderkammaren och startade denna för att hålla värmen i det trista vädret.

Lika skönt var det att kunna rida i ridhuset när regnet piskade utanför och utebanan är dränkt. Om man hade velat rida mellan skurarna idag vet jag inte hur detta skulle ha gått till för det har verkligen inte gått att förutsäga. Ena minuten uppehåll och nästan sol, nästa fullt ösregn…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>