Måndag- onödigt men roligt rekord

Idag fick jag för mig att testa om jag kunde göra 15 byten i varje.

Jag rider sällan ettor och ibland kan det gå månader mellan försöken så jag kan faktiskt inte säga till 100% om jag någonsin gjort just 15; i så fall var det väldigt länge sedan men jag tror inte det. 12 har jag däremot lyckats med ibland.

Hur som helst; jag försökte mig på 15 idag men det gick inte trots rätt många försök eftersom min utebana helt enkelt är för kort.

En skickligare ryttare hade hunnit göra 15 men jag behöver några meter på mig efter kortsidan för att liksom förbereda mig och då är jag vid långsidans slut efter 12 byten.

Just idag ville jag inte ge mig så jag red ut på ett av gräsfälten runt Ryhus och de är ju alla x hundra meter långa.

Och vet ni….efter bara något misslyckat försök med 15 gjorde jag…..ni kan aldrig gissa…..42 byten i varje !!!!!!!

Ni kanske minns att jag för ett tag sedan skrev att ettorna för en del hästar blir nästan som en egen gångart och lite så kändes det faktiskt men det var absolut för mina hjälper bytena gjordes! Annars har Vicke gjort kanske 4-5 ettor liksom av sig själv ibland, dvs fast jag har slutat att ge hjälper så har han fortsatt att byta men så var det inte idag.

Jag gjorde faktiskt 20 ettor också efter några taffliga färre ettor så det är liksom inte bara att göra det på beställning för oss (läs; mig).

Så….ett nytt rekord som jag varken kommer att ha någon nytta av eller ens försöka göra om/ slå men lite roligt var det allt hälsar Birgitta 12 år 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Härligt Birgitta, duktiga ni är! Sen kommer ju allt det där tråkiga att man ska göra det på 60 m

    Svara
    • Birgitta

      15 byten på 60 meter skulle jag klara en god dag men lär aldrig behöva göra det på tävling och 42 byten var bara lite trams-kul.

      Har inte mätt min utebana men tror den är lite längre än 40 meter.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>