Lördag- brunch

Efter 2 dagar i ridhuset och med massa regn som kuliss passade det bra att rida ut i solsken idag.

Det var härligt att trava och galoppera i den vackra skogen även om man får vara beredd på att det plötsligt hoppar fram en dovis eller två från ingenstans.

Solen var verkligen välkommen; min gödselplatta ser ut som en swimmingpool och för övrigt känns det mesta lättare när inte allting blir genomvått.

Det skiljer bara ungefär 2 veckor mellan mig och Henke i ålder så idag var det dags att fira hans födelsedag vilket vi gjorde genom en brunch på Grand hotel i Lund.

Jag konstaterade att jag äter mindre med åren; förr kunde jag stoppa i mig enorma mängder mat men idag not so much.

Det vi åt var i alla fall mycket gott och bara att byta om från ridbyxor till klänning kan behövas ibland!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna Ask

  Jag och några tjejkompisar åt brunch på Grand Hotell när vi var studenter… Har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv (vi ville ju få valuta för pengarna), jag mådde illa i flera dagar efteråt men väldigt bra brunch har de!

  Svara
  • Birgitta

   Så där kunde jag också proppa i mig förr men dels orkar jag inte äta lika mycket nu och dels har jag insett att det är dumt att nästan må illa efteråt.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>