Onsdag- bra höst

Jag har hur många gånger som helst berättat att jag inte är ett fan av varken hösten eller vintern men om alla dagar upplevdes så här hade jag definitivt ändrat uppfattning totalt.

Plus 10 grader, sol, inte en insekt i sikte, fortfarande massor av gräs i hagarna….vem kan ha något klagomål på det liksom?

Idag hade jag dessutom sällskap på min skrittrunda och jag är så nöjd med att Molly numera konstant går flera meter framför Vicke och inte som för några år sedan då hon bara ville gå i svansen på honom. Inte den bästa positionen om han skulle skicka ut ett ben…

Men när Molly och Vicke går som de gjorde idag då är jag så stolt och glad faktiskt. Träffade en annan hästägare i bil på en skogsväg och vi pratade en lång stund och båda djuren stod helt stilla och bara väntade, ingen otålighet eller försök att gå iväg…sådant är så mycket värt fast man kanske som djurägare sällan reflekterar över det eller så tar man det bara för givet?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Underbart! Fina vackra Vicke och
    Lilla Molly i sitt täcke långt framför.
    Såna här dagar är fantastiska.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>